Kalender

2024

Tiden går fort, så nu är det snart dags för vår nästa och sista whisky träff före sommaren – detta med ett annorlunda tema –Whisky & Choklad – måndagen den 27:e maj. Detta gör vi tillsammans med Choklad mästaren Daniel Neborg på Skånskan Chockladverkstad. Daniel kommer att presentara olika typer av chocklad och vår egen Maths Dahlin håller i presen-tationen av de olika whisky som vi skall prova tillsammans med chokladen. Det kommer att bli en kväll med olika smakupplevelser.

Kvällens gästföreläsare: Daniel Neborg

"Skånskan Chokladverkstad"

Måndag 27:e maj

Plats: Restaurang Fridolfs Krog

Kl. 18:30

Detta kommer att bli en speciell provning, av whisky med olika typer av chocklad som ger en smakupplevelse att njuta av.

Som vanligt gäller MAX 55 personer – först till kvarn




Måndagen 11 mars

Kvällens gästföreläsare: Per Ädel, A-Bay Spirit, Swedish Rum Ambassador

Plats: Restaurang Fridolfs Krog

Kl. 18:30

Detta kommer att bli en speciell provning, och med provning av rom som vi kan garantera att ni INTE har smakat eller provat tidigare.

Som vanligt gäller MAX 55 personer – först till kvarn














Årets första "After Work"

på Fox & Anchor. 12 deltagare infann sig. Vi hoppas att det blir fler nästa gång, vilket blir i slutet av maj. Sedan kör vi en gång per månad,  Sept., Okt. och Nov. Detta arrangemang efter initiativ från Lars Brissman och Per Wagner erbjuder fler rabatter än reducerat pris på whisky och mat på själva after worken. Vi presenterar detta vid senare tillfälle. Vi ses nästa "after work".